Retourneren

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen gemiddeld 7,50 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Wij zijn niet aansprakelijk voor retourzendingen die verloren gaan of beschadigt geraken tijdens transport.

Retourzendingen dienen correct gefrankeerd te worden. Bij controle door onvoldoende gefrankeerde leveringen worden deze kosten verrekend bij het terugstorten van het aankoopbedrag.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om Hygiënische redenen mogen oorbellen alleen terug gestuurd worden als deze ongedragen zijn.

 

Hoe een artikel retour sturen en zo gebruik te maken van het herroepingsrecht is: 

Onderaan een formulier downloaden, invullen en mailen naar info@hip4you.be Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product of verpakking beschadigd zijn, dan is het nodig om het product te beoordelen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Foutieve levering

Indien u een verkeerde levering hebt ontvangen, worden de retourkosten door ons betaald.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

 

Retour adres

JeJoMi V.O.F.
Notenboomstraat 4

2450 Meerhout
België