Oorstekers met schroefsluiting

Deze collectie mooie zilveren kinderoorbellen met schroefsluitingen. Bij de schroefsluitingen draai je de achterkantjes op het oorbelletje waardoor de kans op verliezen kleiner is dan bij gewone vlindersluitingen. Ook kunnen ze de oorbelletjes minder snel zelf uitdoen. Helemaal geen verlies kunnen we natuurlijk niet garanderen, het blijft een onderdeeltje dat los kan. Opzoek naar een ander type oorbel? Kijk dan eens bij onze collectie met vlindersluitingenBrisuresluiting, creolen of de Gento4Kids collectie.

Zilveren kinderoorbellen

De mooiste collectie kinderoorbellen vind je bij Hip4You. Wij hebben een grote collectie oorbellen, oorstekers, oorhangers en creolen gemaakt van 925 sterling zilver. De fijne zilveren oorbelletjes zijn mooi afgewerkt en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. De afmetingen en informatie vindt je terug in de productomschrijving.  Met de leukste thema’s van Pasen tot kerst en van dieren, eenhoorns tot fruit en bloemen. Kies je voor zilver en eenvoud of ga je voor een leuke vrolijke kleur? Bekijk ze allemaal, leuk als cadeautje voor een verjaardag of bij een feest. De meisjes gaan elke dag weer stralen met deze zilveren oorbellen! Al onze oorbelletjes worden geleverd in een leuke verpakking.

Waarom zilveren kinderoorbellen kopen bij www.hip4you.be

Wil je zilveren kinderoorbellen kopen? Dan zit je bij Hip4you op het juiste adres! Betaal gemakkelijk en veilig met Bankcontact, Ideal of creditcard. Betaal veilig online. De zilveren kinderoorbellen is wordt stevig verpakt zodat deze niet stuk gaat tijdens de verzending.