Patent spelden

Patent spelden

Een ruim assortiment patent spelden vind je bij hip4you. Je vindt deze in verschillende maten, modellen en kleuren. Zo zijn er exemplaren die er elegant uitzien.  Verder zijn er nog basic modellen in een effen kleur, altijd handig om in huis te hebben want die matchen bij iedere outfit.

Hoe draag je een patent speld?

Het is handig om eerst te weten hoe je een patent speld gebruikt en in welke haarstijlen je deze kan dragen. Het uiteinde van de patent speld neem je tussen duim en wijsvinger en druk je in, zo gaat deze open. Vervolgens doe je het haar ertussen en sluit je door de twee delen weer op elkaar te duwen, heel gemakkelijk dus. De grote patent spelden kunnen gebruikt worden om het haar in zijn geheel of gedeeltelijk vast te zetten, afhankelijk van de haarlengte en dikte. De kleinere modellen kunnen gebruikt worden om een haarlok vast te zetten aan de zijkant of achterkant van het hoofd of om te verwerken in opgestoken haar. 

Waarom een Patent speld kopen bij www.hip4you.be

Wil je een patent speld kopen? Dan zit je bij Hip4you op het juiste adres! Betaal gemakkelijk en veilig met Bankcontact, Ideal of creditcard. Betaal veilig online. De patent speld wordt stevig verpakt zodat deze niet stuk gaat tijdens de verzending.