Kinder duckklemmen

Duckklemmen voor kinderen

Duckklem waarvan komt deze naam? Duck is Engels en betekend uiteraard eend in het Nederlands. De bek van een eend lijkt op die van een duckklem, eigenlijk heel logisch dus! De duckklem kan aan de achterzijde tussen duim en wijsvinger worden open geklemd door in te duwen en te sluiten door los te laten. Aan de achterzijde zit een veermechanisme. Ideaal om het haar in een handomdraai vast te zetten! Er zijn modellen van kunststof en metaal. Een aantal zijn voorzien van kleine tandjes waardoor de duckklem nog steviger in het haar blijft zitten. De grote duckklemmen zijn verkrijgbaar per stuk en de kleinere modellen per twee stuks. 

Haal het haar uit je gezicht met een duckklem 

Op sommige momenten is het fijn als het haar uit je gezicht is. Hip4You heeft ook duckklemmen met mooie kleuren en patronen. De duckklem staat mooi in half los haar, aan de zijkant of achterzijde van het hoofd. Draag 1 mooie grote of twee kleine subtiele naast elkaar. 

Waarom een duckklem kopen bij www.hip4you.be

Wil je een duckklem kopen? Dan zit je bij Hip4you op het juiste adres! Betaal gemakkelijk en veilig met Bankcontact, Ideal of creditcard. Betaal veilig online. De duckklem is wordt stevig verpakt zodat deze niet stuk gaat tijdens de verzending.