Haarelastiek

Haarelastiek

Een haarelastiek is natuurlijk ideaal om het haar uit je gezicht te houden. Dit kan half los of in een mooie hoge paardenstaart. Ook kunnen haarelastiekjes gebruikt worden aan het uiteinde van een vlecht. Er wordt wel eens gedacht dat kleine rubberen haarelastiekjes slecht zouden zijn voor het haar, maar dat is niet waar. Ook zijn de haarelastiekjes zonder ijzertje extra vriendelijk voor je haar, je haar kan er dan niet aan vast blijven haken en het ijzertje kan niet gaan roesten. 

Een haarelastiek in vele soorten en maten

HIp4you heeft haarelastieken in vele soorten en maten. Zoals kabel-, rasta-, badstof- en rubberen haarelastieken. De rasta haarelastiekjes zijn ideaal om het uiteinde van kleine vlechtjes mee vast te zetten. Kies voor vrolijke kleuren of juist voor transparant zodat deze niet opvallen in je haarstijl. De rubberen haarelastieken zijn stroef en blijven daardoor extra stevig in het haar zitten.

Een haarelastiek als armband

Met een haarelastiek kun je een staart of dot maken, maar wist je dat je sommigen ook als armband kunt gebruiken? Hip4You verkoopt deze in een set van 6 stuks in mooie kleuren en prints, zodat je eindeloos kunt combineren. .